Algemene voorwaarden

Verzending en levering

Aankopen enkel mogelijk voor levering in België en in Nederland. Voor levering andere landen gelieve ons te contacteren.

Verzending van onderdelen, toebehoren of kledij binnen België en Nederland gebeurd via BPost (Belgische postdienst) of via GLS koerier service. 
Dit brengt volgende verzendkost met zich mee:
-bestelling van 0 tot en met €25 = verzendkost van €4.95
-bestelling van €25.01 tot en met €50 = verzendkost van €2.95
-bestelling hoger dan €50 = Gratis verzending

Indien u de levering op een ander adres wenst (buren, kennis, vrienden, ... gelieve een nieuw leveradres aan te maken of dit te vermelden tijdens de bestelprocedure).

Fakturatiekosten zijn 7.5 euro voor fakturen onder de 50 euro.

Verzending / levering van fietsen naar adressen in België en/of Nederland kosten altijd €19,50 per fiets.

Fietsverzendingen gebeuren altijd via een koerierdienst.
ndien u de levering op een ander adres wenst (buren, kennis, vrienden, ... gelieve een nieuw leveradres aan te maken of dit te vermelden tijdens de bestelprocedure). 

Bijna alle onderdelen zijn constant in stock en kunnen dus vrij snel geleverd worden.
Fietsen worden altijd verzonden in een grote doos dit om transportschade te vermijden.
Trappers moeten dan wel nog ingedraaid worden en stuur moet worden recht geplaatst.

Indien u niet thuis bent op het moment van de levering zal er een 2° aanleverpoging worden ondernomen. Voor een bestelling die aangeleverd wordt met BPost zal u pakket bij een niet succesvolle aflevering kunnen afgehaald worden in een BPost punt in uw buurt. Dit is ook zo voor fietsen

Kan ik een artikel terugzenden?

Artikels kunnen teruggestuurd worden binnen de 14 dagen na levering van het product. Deze dienen per koerier terug gestuurd te worden naar Mega-Cycle nadat er een mailtje is verstuurd naar info@mega-cycle.be om de omruiling aan te kondigen.

De rechtstreekse kosten voor het terugzenden naar Mega-Cycle door de consument vallen volledig ten laste van de consument, tenzij de consument kan aantonen dat het geleverde product niet in overeenstemming zou zijn met de beschrijving van het aanbod.

 

Retouradres: Mega-Cycle NV - Vichtesteenweg 169 , 8540 Deerlijk

 

Verkeerd bestelde goederen kunnen op kosten van de koper teruggestuurd worden, enkel als product in originele, en onbeschadigde verpakking en voorzien van ‘Mega-Cycle controlezegel’. Het bedrag vermindert door de portkosten word dan op uw account geplaatst.
Alle goederen genieten van een 2-jaars garantie, bij sommige producten kan dit meer zijn maar dit word vermeld op de factuur.
Wanneer u bij kledij de verkeerde maat besteld hebt kan u deze met Bpost terugsturen en wij zullen u dan de juiste maat portvrij opsturen.

Zullen in geen geval worden teruggenomen:
- goederen die volgens de wensen van de consument vervaardigd werden of voor hem werden gepersonaliseerd
- verkeerd gebruikte, bevuilde, beschadigde of onvolledige artikelen
- artikelen waarvan de verpakking (of een deel ervan) geopend werd
- artikelen waarvan er geen 'Mega-Cycle controlezegel' zichtbaar is

Alle annuleringen dienen schriftelijk via mail, info@fietsshop.be, kenbaar te worden gemaakt. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam, factuur- en/of ordernummer en bankrekeningnummer te vermelden. Artikel die speciaal op bestelling zijn gemaakt kunnen niet geannuleerd worden.
 

Hier vind u het modelformulier voor het retourneren mbt. herroepingsrecht.

Montage en levering fietsen

Fietsen worden altijd RIJKLAAR verstuurd, enkel de pedalen moeten nog gemonteerd worden en het stuur moet worden recht geplaatst.
Bij kinderfietsen met zijwielen, zijn de zijwielen niet gemonteerd.
Bij retrofietsen is de voordrager niet gemonteerd.
Deze uitzonderlijke montage regels zijn van toepassing omdat de fietsen anders niet in de transportdozen kunnen.

Na levering moet de klant de trappers in draaien en goed aanspannen, alsook het stuur rechtzetten en goed aanspannen. Bij kinderfietsen moeten de zijwielen ook nog gemonteerd worden.
Mega-Cycle kan niet verantwoordelijk zijn voor een slechte montage van de fiets, er is geen garantie op onderdelen als gevolg van een slechte montage of afstelling. Bij iedere geleverde fiets zit een handleiding. 

ALLE FIETSEN GENIETEN VAN EEN GRATIS SERVICE-BEURT IN ONS SERVICE ATELIER, DIT GEBEURD TUSSEN DE 3 á 6 MAAND NA DE LEVERINGSDATUM.

Communicatie

Communicatie over aangekochte goederen gebeurd via info@mega-cycle.be

Garantievoorwaarden

Alle onderdelen worden geleverd in een verpakking met daarop een controlezegel van Mega-Cycle met vermelding van nummer leveringsbon. Controlezegel mag pas verwijdert worden als je akkoord gaat met geleverde product.
Verkeerd bestelde goederen kunnen op kosten van de koper teruggestuurd worden, enkel als product in originele, en onbeschadigde verpakking en voorzien van ‘Mega-Cycle controlezegel’.
Alle goederen genieten van een 2-jaars garantie, bij sommige producten kan dit meer zijn maar dit word vermeld op de factuur, transportkosten voor terugsturen van garantiegoederen is ten laste van de koper.


Wanneer u bij kledij de verkeerde maat besteld hebt, kan u deze met Bpost terugsturen en wij zullen u dan de juiste maat portvrij opsturen.

Transportschade

Transportschade aan doos en aan product moet binnen de 24 uur gemeld worden via info@mega-cycle.be , dit het liefst met een foto. Als een pakket zichtbaar beschadigd aankomt, open het dan a.u.b. onmiddellijk in aanwezigheid van de persoon die het aflevert en laat onmiddellijk een schade bevestiging opstellen.

Mega-Cycle NV gegevens

Mega-Cycle NV / Mega Ebike Center, Vichtesteenweg 169, 8540 Deerlijk

E info@mega-cycle.be
BE 0760.400.321
IBAN BE73 7380 3794 0560
BIC KREDBEBB

Product added to wishlist
Product added to compare.

Om de toegankelijkheid te verbeteren en de surfervaring te verhogen vragen wij akkoord te gaan met onze disclaimer en cookie policies.
Op deze pagina vind u een gedetailleerde inhoud mbt. deze functionaliteit.