Mega-Cycle NV de nummer 1 fietswinkel !

Over Mega-Cycle NV

Mega-Cycle NV is dé fietsspeciaalzaak en fietsonderdelenzaak van Vlaanderen

Mega-Cycle is dé place-to-be als het over fietsen gaat.
+40 jaar fietsgeschiedenis, Mega-Cycle startte in 1978 !
Dhr. Tony Bauwens startte samen met zijn vader een fietszaak die uitgroeide tot een Mega Fiets Winkel. In 2021 liet Dhr. Tony Bauwens de Mega Fiets Winkel over aan Dhr. Geert Crappé en zijn dochter Mevr. Clemence Crappé en doopten Mega-Cycle NV !

Niet enkel alle soorten fietsen, maar ook voor fietstoebehoren, fietskledij en fietsonderdelen kan je bij Mega-Cycle NV terecht. Je vind alles van gekende topmerken. Maar ook een groot gamma elektrische fietsen (altijd minimum 100 E-bikes van gekende merken op stock) en kinderfietsen.

  • Scherpe prijzen voor topkwaliteit
  • Super klantenservice
  • Online bestellen uit stockproducten
  • Eerste fietsonderhoud gratis in ons service atelier

Eigen Service-Atelier

Wij hebben een eigen service dienst met gekwalificeerde techniekers

Mega-Cycle NV is niet alleen een gerenomeerd verkooppunt.
U kan er ook terecht voor alle fietsonderhoud en fietsherstellingen. Een professioneel gekwalificeerd team fietstechniekers staan klaar voor alle fietsproblemen, ook voor elektrische fietsen.

Wij helpen je graag met alle vragen of verhelpen uw fietsprobleem in no-time. Bij de aankoop van een fiets (ook indien online aangekocht!) krijgt u een gratis onderhoud tussen de 3 en 6 maand na aankoop.
Ook voor fietspechverhelping en/of fietsverzekering kan u bij ons terecht.

Online & Offline bestellen

Online bestellen kan, maar je kan ook langskomen in ons Mega Ebike Center.

Bij Mega-Cycle NV kan je alle fietsen en/of onderdelen online bestellen, online betalen, thuis of op een ander adres laten leveren, maar u kan ze ook komen ophalen in onze winkel te Deerlijk.

Wenst u een fiets te zien of te proberen? Het kan... kom langs in onze winkel te Deerlijk, er staan meer dan 2000 voorgemonteerde fietsen klaar. We hebben steeds 30 verschillende elektrische fiets modellen en 100 elektrische fietsen op stock. Alle soorten fietsen kan u bij ons zien en zelfs testen.

Mega-Cycle NV is gemakkelijk bereikbaar via de autosnelweg E17 - Gent/Kortrijk, Afrit Deerlijk, Richting Vichte, 100 meter voorbij de 1ste verkeerslichten.

Winkel op van Dinsdag tem Vrijdag van 9u00 tot 12u00 & 13u30 tot 18u30, Op Zaterdag is de winkel open van 9u00 tot 12u00 & 13u30 tot 18u00.
Gesloten op Maandag en Zondag !

Product added to wishlist
Product added to compare.

Om de toegankelijkheid te verbeteren en de surfervaring te verhogen vragen wij akkoord te gaan met onze disclaimer en cookie policies.
Op deze pagina vind u een gedetailleerde inhoud mbt. deze functionaliteit.